Participa-hi!

Dibuix de l'Arselí Izquierdo per al Calendari solidari del C.E.Solc 2016
Dibuix de l'Dario Cobacho per al Calendari solidari del C.E.Solc 2016

Vols fer esport amb nosaltres?

El Club Esportiu Solc és una entitat gestionada per un nombre reduït de persones amb una capacitat de treball molt gran però amb uns recursos limitats. És per això que tenim un nombre màxim d'esportistes que podem gestionar. Tot i això, si tens interès en practicar esport amb nosaltres, has de tindre en compte alguns dels requeriments necessaris:

Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres per a resoldre qualsevol dubte a clubsolc@gmail.com 


Vols fer d'entrenador amb nosaltres?

Els entrenadors del Club Esportiu Solc som gent activa, empàtica i flexible, i no pot ser d'altra manera perquè el dia a dia al nostre club i a la nostra federació esportiva ho requereixen.

Cal tenir clar que la nostra feina no consisteix únicament a omplir les vitrines de medalles i copes.  El jurament dels esportistes dels Jocs Special Olympics diu així: "Vull guanyar, però si no ho aconsegueix-ho, deixeu-me ser valent en l'intent!" Nosaltres, com a entrenadors, hem de procurar sempre que tots els esportistes, des de el primer fins a l'últim, s'esforcin al màxim de les seves possibilitats i puguin gaudir de l'esport com un més dins el grup.

Som un club que neix a l'escola i la part educativa ve implícita en els nostres actes, per això tenim present sempre que cal ser un bon exemple de comportament dins i fora dels entrenaments i les competicions, per als nostres atletes som models de conducta. Cal mostrar i recordar que la competició esportiva seria impossible sense tots plegats treballant junts: entrenadors, esportistes, famílies, rivals i àrbitres.

Valorem una formació acadèmica en l'àmbit de l'esport i/o l'educació, títols complementaris esportius i el títol de monitor de lleure. També és positiu el coneixement i pràctica d'alguns dels molts esports que practiquem. 

Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres per tal d'enviar-nos el vostre currículum i us intentarem resoldre qualsevol dubte els més aviat possible.

Dibuix de l'Eva Nula per al Calendari solidari del C.E.Solc 2016
Dibuix de l'Ana Barruz per al Calendari solidari del C.E.Solc 2016
Dibuix del Napi per al Calendari solidari del C.E.Solc 2016
Dibuix de la Gelez Plaza per al Calendari solidari del C.E.Solc 2016

El teu club te interés en impulsar una secció d'esport inclusiu amb nosaltres?

En un món on l'esport federat cada cop s'obre a més gent i on s'ha demostrat àmpliament que tothom pot ser una peça important dins la societat, hem de caminar plegats cap a la normalització de l'esport per a les persones amb discapacitat.

Al nostre aniversari vam escollir el lema "A l'esport també hi som!" fent referència a la malaurada manca d'opcions que de vegades pateix el nostre col·lectiu. Creiem en un futur on clubs com el nostre no siguin necessaris i on els nois i noies, independentment de les seves capacitats, puguin escollir el club que volen segons les seves preferències esportives i no segons la seva discapacitat. Creiem en un món on sigui habitual que els clubs ordinaris tinguin equips especials on les persones amb discapacitat intelectual hi puguin entrenar i competir.

Fa molts anys que practiquem esport amb atletes amb capacitats diverses i per això tenim les eines necessàries per a assessorar i engegar projectes de col·laboració amb aquells que vulguin emprendre aquest bonic camí. Tot és començar i el primer pas sempre és el més difícil d'afrontar, per això volem estar al vostre costat donant-vos el suport que necessiteu. Fem-ho possible entre tots!

Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres per a resoldre qualsevol dubte!