Qui som?

Presentació del nou xandall del club a l'escola Solc (Març 2017)
Jocs Special Olympics 2018 de La Seu d'Urgell i Andorra la Vella.
Special Olympics de Barcelona - Calella 2014

El CLUB ESPORTIU SOLC és una entitat que té com a finalitat primordial la promoció i el foment de la pràctica esportiva, afavorint el desenvolupament integral de la persona amb diversitat funcional.

Compta actualment amb 30 esportistes amb llicència federativa que participen de forma regular en competicions organitzades per la Federació Catalana d’Esports per a Persones amb discapacitat intel·lectual- ACELL, Specials Olympics o d’altres entitats esportives de la zona.

El CLUB ESPORTIU SOLC és constitueix com a club el 18 d’octubre del 1995 i forma part de la Federació Catalana d’Esports per a Persones amb discapacitat intel·lectual-ACELL, de la que n’és un dels socis fundadors des de l’any 1995.

Està inscrit al Registre d’Entitats Esportives de la Generalitat de Catalunya des del 29 de febrer de 1996 amb el número 9023. És Entitat de Caràcter Social des de l’11 d’abril del 1996.

El club també està inscrit al Registre D’Entitats Ciutadanes de l’Ajuntament de Tarragona amb el número 606 des del 21 de maig de 2004 i pertany al Consell Municipal de la Discapacitat de l’Ajuntament de Tarragona des del 18 de febrer de 2010.

RECONEIXEMENTS

  • 2021: Distinció al mèrit esportiu de l'Ajuntament de Tarragona al nostre president Serapi Colombo.

  • 2019: 10ns. Premis Nacionals Special Olympics Catalunya: Premi al Valor esportiu individual masculí als nostres esportistes Marc Aldabó i Raimón Aldabó.

  • 2018: V memorial Pere Valls Recasens. Reconeixement a l'esport inclusiu al Club Esportiu Solc.

  • 2017: Premis Fvscvs. Distinció del Consell Esportiu del Tarragonès a l'esportista Eloi Moreno del Dojo Judo Tàrraco per l'obtenció del cinturó negre d'aquesta disciplina esportiva.

  • 2017: 1r. Premi “AURIGA FVSCVS” per als esportistes Edgar Pérez i Javier Ciudad del Club Esportiu Solc, per la seva dedicació en la pràctica de l’esport per a persones amb discapacitat i la seva participació als Jocs Europeus Special Olympics a Itàlia.

  • 2011: Premis Fvscvs. Distinció del Consell Esportiu del Tarragonès al esportistes Raimón Aldabó i Nagore Acebal del Club Esportiu Solc, per la seva dedicació en la pràctica de l’esport per a persones amb discapacitat i la seva participació als Jocs Mundials Special Olympics a Atenes.

  • 2010: 1r. PREMI “AURIGA FVSCVS” en l'apartat de discapacitats per al Serapi Colombo, president del Club Esportiu Solc, Entitat, per la seva dedicació en el foment de l’esport per a persones amb discapacitat.