Com ho fem?

FILOSOFIA DE TREBALL

El Club Esportiu Solc és una entitat amb una essència clarament multiesportiva. Nosaltres possem en valor que els esportistes tinguin al seu abast la práctica esportiva de diferents disciplines.

Tothom pot i ha de competir en igualtat de condicions en funció del nivell de destresa de cada esportista. Les competicions de Special Olympics i de la federació ACELL estan concebudes per a fer arribar l'esport competitiu al nombre més gran possible de persones amb discapacitat intel·lectual. De la mateixa manera, tant la federació com el mateix club, donem molta importància als valors intrínsecs l'esport. Molt més enllà d'una primera posició o d'una medalla, l'esport té uns valors que ens serveixen per a educar i millorar com a persones i com a societat. Des del Club Esportiu Solc donem especial importància a aquest fet i fins i tot hem recollit en un decàleg per a acompanyants i familiars els punts més rellevants a tenir en compte. 


ENTRENAMENTS

El calendari d’entrenaments es porta a terme entre la segona quinzena de setembre i la primera quinzena de juny. Tenim un entrenament a la setmana al pavelló municipal de Camp Clar (Tarragona) en el que preparem la competició més próxima que correspon al calendari de la federació ACELL o fem un tastet d'altres disciplines.

Oferim també un entrenament setmanal específic dels equips que tenim en conjunt amb altres entitats esportives de la ciutat (tennis, bàsquet i futbol). Hi ha un grup que practica tennis els dilluns al Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center, els dimecres hi ha un grup de futbol amb el FC Tarraco al Municipal Ortega Parejo de Camp Clar i els dijous tenim un equip que entrena el bàsquet sota el nom d'ORIGINALS CBT-SOLC al pavelló de Camp Clar. 

COMPETICIONS

Jornada escolar de natació de El Prat de Llobregat (Novembre 2018)
Campionat territorial de Petanca de Calafell (Octubre 2018)
Campionat de Catalunya d'atletisme de Sabadell (Abril 2016)
Jornada multiesportiva del 20e aniversari del Club Esportiu Solc (Novembre 2015)
Jocs Mundials Special Olympics Abu-Dhabi (Març 2019)
Jocs Mundials Special Olympics Dinamarca (Maig 2014)